11-07-2024

Boćari Maina sjutra u Tivtu igraju polufinalni duel protiv Palme

Utakmica u Donjoj Lastvi biće odigrana sjutra, 12. jula od 19 h.

Boćari Maina sjutra u Tivtu igraju polufinalni duel protiv Palme | Radio Televizija Budva

Boćarska liga je ušla u samu završnicu. Ostao je fajnal for koji se igra u Tivtu, Donja Lastva u organizaciji bućarskog kluba Palma koja je bila prva u regularnom dijelu i samim tim stekla pravo organizacije.

"Naša ekipa broji sitno do kraja prvenstvenog dijela i trenutka kada će se konstatovati da li je sezona 2024. bila uspješna ili ne. Uzevši u obzir sam početak prvenstva i nikad lošiji start kada se strahovalo i za opstanak, kvalifikovanjem na final 4 ostvaren je uspjeh i svaki korak više biće veliki uspjeh ove sezone", saopšteno je iz BK Maini.

Protivnik u polufinalu je ekipa Palme

Biće ovo veliki derbi i možda finale prije finala, očekujemo dobar meč, pune tribine pa neka bolji pobjedi, poručuju iz budvanskog tima.

"Domaćin koji je apsolutni favorit, ali smo sigurni da im nije milo što se baš u polufinalu sastaju sa nama jer znaju potencijal naše ekipe. Ekipa koja nas je dva puta dobila u regularnom dijelu, vođena sa klupe mladim ali pokazuje se veoma kvalitetnim voditeljem Gracijom Stjepčevićem, koji pokazuje veliko znanje i osjećaj da se postavi ekipa i da se motiviše ekipa. Sugurno će biti meč visokog sportskog naboja koji je naša pozitivna strana. Domaćini sve daju u organizaciji i sigurno da bi neuspjeh u ovoj utakmici bio njihov veliki poraz ove sezone. Mi u Tivat idemo potpuno relaksirani sa stavom da nemamo šta da izgubimo. Možda je u tome naša prednost. Sigurno da će biti i nadmudrivanja dva trenera u postavci ekipe", kazali su iz BK Maine uoči sjutrašnjeg duela u Tivtu.