16-10-2024

Budva: Konkurs za davanje na korišćenje montažnih objekata privremenog karaktera – štandova („kućica“)

Turistička organizacija opštine Budva (TOB) poziva sva privredna društva/preduzetnike sa sjedištem na teritoriji opštine Budva da dostave svoje prijave na Konkurs za davanje na korišćenje montažnih objekata privremenog karaktera – štandova („kućica“) za potrebe organizacije festivala „Adriatic Street Food“ koji će se održati u periodu od 1. decembra 2024. do 14. januara 2025. na platou ispod zgrade Jugoslovenskog rječnog brodarstva (Slovenska obala), saopšteno je iz ove organizacije.

Foto: TOB

Kako ističu, nakon uspješne realizacije zimskog festivala brze, ulične hrane prethodnih godina, u okviru koga su se na „kućicama“ mogli pronaći različiti ukusni zalogaji koje su pripremali lokalni ugostitelji, zatim kuvano vino, rakija, pivo, ali i primorske poslastice, a brojni posjetioci su gotovo svake večeri uživali u prazničnom ambijentu i pratećem muzičkom programu, Turistička organizacija opštine Budva planira organizaciju festivala „Adriatic Street Food“ i ove zime.

Zainteresovanim privrednim društvima/preduzetnicima će na korišćenje biti dato 6 montažnih objekata dimenzija 3x2m za koje će početna (minimalna) cijena iznajmljivanja biti 1.935 € i 8 montažnih objekata dimenzija 2x1.5m za koje će početna (minimalna) cijena iznajmljivanja biti 967 €.

U zapečaćenoj koverti privredno društvo/preduzetnik prilaže: 1. Prijavu (obrazac 1 – nalazi se na sajtu Turističke organizacije opštine Budva – stranica Dokumenti);
2. Odobrenje za obavljanje ugostiteljske djelatnosti izdato od strane Sekretarijata za privredu Opštine Budva;
3. Dokaz da je sproveo postupak fiskalizacije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga (ugovor i sl.).

Sredstva prikupljena od ponuđača Turistička organizacija opštine Budva doniraće obrazovnim i zdravstvenim ustanovama sa područja opštine Budva.

Prijave na Konkurs se mogu podnijeti do 1.11.2024, do 15 sati, a kategorije, uslovi, način izbora najboljeg ponuđača i ostali detalji nalaze se na link-u ispod.

Konkurs ADRIATIC STREET FOOD

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana u periodu od 7 do 15 sati putem broja telefona – 033 402 814 ili putem email adrese info@budva.travel, zaključuje se u saopštenju.