23-06-2024

Dvije saobraćajne nezgode u Lapčićima, više osoba povrijeđeno

Na magistralnom putu Budva-Cetinje u mjestu Lapčići, kod pumpe u krivini, danas su se dogodile dvije saobraćajne nezgode u kojima je više osoba lakše povrijeđeno, saopšteno je našem portalu iz CB Budva.

Dvije saobraćajne nezgode u Lapčićima, više osoba povrijeđeno | Radio Televizija Budva

Foto: VG- Saobtaćajna patrola

Prva nezgoda dogodila se u 15.10 časova kod benzinske pumpe Eko, u kojoj su učestvovala dva vozila.

"B.J. (1971) iz Herceg Novog, koji je upravljao vozilom marke Peugeot, i J.L. (1995) iz Podgorice, koja je upravljala vozilom marke VW Polo", kazali su iz policije.

U ovoj nezgodi povrijeđeni su saputnik iz Peugeota, N.J. (1980) iz Herceg Novog, vozačica VW Pola J.L., kao i saputnici u VW Polu, A.K. (1995) i M.R. (1986) iz Podgorice.

"Druga nezgoda dogodila se u 15.30 časova na istom putu u mjestu Lapčići. Učestvovali su V.V. (2002) iz Bijelog Polja, koji je upravljao vozilom marke Audi i R.P.A. (1990) iz Beograda, koja je upravljala vozilom marke Mercedes. U ovoj nezgodi pričinjena je materijalna šteta", kazali su iz budvanske policije.

Policija je izvršila uviđaj na licu mjesta, a saobraćaj na tom dijelu puta se odvija bez prekida.

Policija apeluje na vozače da budu posebno oprezni, jer je sezona pojačanog saobraćaja, a gužve i vrućine dodatno povećavaju rizik od nezgoda.

Poštujte saobraćajne propise, držite bezbjedno odstojanje i prilagodite brzinu uslovima na putu. Bezbjedna vožnja je ključna za zaštitu svih učesnika u saobraćaju.


D.B.