04-07-2022

(FOTO) Čitaoci šalju: Problemi sa otpadom u Beogradskoj ulici, ali i u ostalim djelovima Budve

Kako nas čitatelji redovno obavještavaju o problemima u gradu, kako bi preko naše medijske kuće zvučnije apelovali na nadležne i brže došli do rješenja poroblema, mještanka Beoradske ulice u Lazima jutros je dostavila fotografije koje svjedoče nedopustivim scenama u tom naselju.

(FOTO) Čitaoci šalju: Problemi sa otpadom u Beogradskoj ulici, ali i u ostalim djelovima Budve | Radio Televizija Budva

"Molimo nadležne da reaguju, danima imamo deponiju, što od nesavjesnih građana, što od jednog investitora u ovoj ulici", napisala je ona uz priložene foto dokaze.





Slične slike šalju i mještani naselja kod "novog kružnog toka", gdje se kako kažu urpkos blizine kontejnera, otpad odlaže nepropisno, a na samu ulicu se kako se i vidi u priloženom ostavlja i kabasti otpad u vidu namještaja.





Takođe, mještani naselja ispod Gvozdenog mosta uporno apeluju na svoje komšije koji otpad odlažu u koritio rijeke Grđevice, da to ne čine, ali ovaj stari ukroijenjeni problem naišao je izgleda na uporne nepoštovaoce propisa o odlaganju otpada.





Ono što treba da nas zabrine jeste da li slike ovakve metropole turizma obilaze region? Da li je ovo slika Budve kakvu želimo da pošaljemo svijetu? Ili je zaista vrijeme da sa promjena počnemo tako što ćemo krenuti od sopstvenog dvorišta.

Sve naše čitaoce podsjećamo da je naša rubrika Čitaoci šalju tu zbog njih i njihovih problema, te da nam svakodnevno mogu pisati i ukazivati na probleme u gradu, ali i svojim naseljima na više načina: putem mejla: rtvbudva.sajt@gmail.com ali i putem naše fesjbuk stranice Radio Televizija Budva , kao i posredstvom dobro poznate instagram stranice rtvbudva.me

Portal RTV Budva, servis svih građana!