05-09-2022

(FOTO+VIDEO) Oglasilo se zvono i u OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša”

Sve što je lijepo ima kraj, glasi stara poslovica, za koju bi se djeca sigurni smo najviše složila kada je riječ o ljetnjem raspustu. Dvorište Osnovne škole Stefan Mitrov Ljubiša jutros je bilo najljepše, a zato su se postarali kako đaci prvaci tako i njihovi stariji drugari. Školska godina je počela.

(FOTO+VIDEO) Oglasilo se zvono i u OŠ „Stefan Mitrov Ljubiša” | Radio Televizija Budva

Direktor Osnovne škole "Stefan Mitrov Ljubiša", Novak Ljubanović obratio se roditeljima i učenicima kazavši da je uprava škole danas posebno srećna, jer primaju novu generaciju đaka prvaka, te da će učiniti sve da se oni u školi osjećaju prijatno, srećno i zadovoljno.



"Dragi prvaci danas ste zakoračili u najljepše razdoblje svoga života, a to je đačko doba. Pred vama se ovoga trenutka otvara put na čijem kraju vas čekaju dvije najveće životne vrijednosti: Znanje i prijateljstvo. Znanje će vam podarti vaši učitelji, oni su tu zbog vas i zbog svoje ljubavi prema djeci svim srcem će vam pomoći da savladate školske zadatke i izgradite sebe i svoju budućnost. Oni će se vašim uspjesima radovati jednako kao vaši roditelji, zato ih poštujte, vjerujte i im i slušajte ih. Druga vrijednost koju ćete ponijeti iz svojih školskih dana jeste prijateljstvo u ovom trenutku to ne znate ali možda baš sad pored vas stoji vaš najbolji drug ili drugarica za cijeli život", kazao je Ljubanović poželjevši svim đacima srećan početak školkse godine.









Podsjećamo da je Osnovnu školu "Stefan Mitrov Ljubiša" ove godine upisao 231 prvak.



D.P.