28-08-2024

Gradski bazen ponovo u funkciji

Nakon pauze od mjesec dana, gradski bazen „Dragan Trifunović” je sada u potpunosti spreman da primi plivače. Podsjećamo, bazen je bio zatvoren za posjetioce od 20. jula zbog radova na poboljšanju higijenskih uslova i održavanju bazenske opreme, tačnije mijenjanja vode i čišćenja pumpi. Bazen je trenutno dostupan za građanstvo od 7 sati, dok će od sljedeće nedjelje u funkciji biti sva tri uobičajena termina.


Foto: PrintScreen/RTB, yt

“Svi smo uložili velike napore da se objekat dovede do zadovoljavajućeg nivoa, kako čistoće, tako i održavanja bazenske opreme i svih mogućih radova na bazenu, i mogu reći da se sve dovelo u red tako da možemo da počnemo sa aktivnostima”, kazala je direktorica SRC Budva Ivana Liješević za Polis.

Pored plivanja, objekat nudi niz drugih sadržaja koji omogućavaju posjetiocima da uživaju u raznovrsnim aktivnostima, bilo da je riječ o relaksaciji ili fizičkoj aktivnosti.


Foto: PrintScreen/RTB, yt

“Pored ovih termina i samog bazena, nudimo i dodatni sadržaj kao što je infracrvena kabina, finska sauna i đakuzi, a pored toga imamo i jako dobro opremljenu teretanu na prvom spratu našeg objekta, salu za borilačke vještine, a u prizemlju se nalazi ronilački klub koji je veoma aktivan tokom ljetnjih mjeseci”, dodaje Liješević.


Foto: PrintScreen/RTB, yt

Od drugog septembra kreće obuka neplivača kao i škola plivanja koju organizuje SRC Budva, a Liješević očekuje da će sve biti uspješno sprovedeno kao i do sada.

M.O.