22-10-2024

Grupa građana Budva naš grad - Nikola Jovanović predala listu

Grupa građana “Budva naš grad - Nikola Jovanović” će na izborima 17. novembra učestvovati samostalno, a nosilac liste će ponovo biti Nikola Jovanović.



„Sa velikim optimizmom i sa velikim brojem ovdje prisutnih ljudi koji se nalaze na izbornoj listi Budva naš grad, vjerujem da vas ove scene posjećaju na izbornu noć 26. maja“, izjavio je Jovanović, aludirajući na prethodne uspjehe.

U svom govoru, proglasio je svoju listu spremnom za vođenje opštine Budva, navodeći konkretne finansijske i pravne uspjehe koji su obilježili njihov rad.

„Uspjeli smo da vratimo preko 54 miliona duga i svakodnevnim radom pobijedimo arbitražu u Ženevi, čime smo sačuvali preko 40 miliona eura novca građana Budve,“ istakao je Jovanović, podsjećajući na važne ekonomske poteze svoje administracije.

Pored toga, dodao je da je trenutni finansijski saldo opštine 17 miliona eura, što je, prema njegovim riječima, rezultat odgovornog vođenja opštinskih poslova.

Jovanović je oštro odbacio optužbe i insinuacije na račun svoje liste, naglašavajući:

„Pokušali su o nama da pričaju svašta. Međutim, činjenice govore jedno.“ Posebno je naglasio da neće praviti koalicije s „kriminalcima, bezbjednosno interesantnim licima i korupcijom“, već isključivo sa građanima Budve.

U zaključku svog govora, pozvao je građane da iskoriste svoje biračko pravo na predstojećim izborima, za koje je rekao da su „možda najvažniji izbori za Budvu, koji će odrediti kako će Budva izgledati u budućnosti“.

Jovanović je izrazio uvjerenje u još jaču izbornu pobjedu svoje liste i poručio: „Hvala i do pobjede!“.