05-06-2024

HG „Budvanska rivijera” ostvarila izvanredne rezultate u predsezoni

HG “Budvanska rivijera” je u predsezoni ostvarila izvanredne rezultate, nadmašivši očekivanja i planove za 18.000 noćenja, saopšteno je iz ove grupacije.


Foto: HG Budvanska rivijera

Kako ističu, u maju je ostvareno 10.000 noćenja više u odnosu na maj prošle godine koja je bila rekordna, a postignuti rezultati su odraz kontinuiranog rada na unapređenju ponude i kvaliteta usluga, kao i sve veće prepoznatljivosti hotela koji pripadaju Budvanskoj rivijeri kao atraktivnih turističkih odredišta.

Kada je u pitanju struktura gostiju, iz HG Budvanska rivijera navode da tržišta Francuske i Velike Britanije bilježe rekordan broj dolazaka u predsezoni, a zabilježen je značajan rast broja gostiju iz zemalja Zapadne Evrope, Baltika, Turske, Izraela i regiona.

"Planiramo da nastavimo sa ovim pozitivnim trendom i tokom glavne sezone, a već sada možemo najaviti da će sezona u našim hotelima trajati do sredine novembra”, saopšteno je iz najveće crnogorske hotelske grupacije.

HG Budvanska rivijera će nastaviti sa radom na unapređenju i inovacijama u turističkoj ponudi, kako bi se obezbijedio još bolji kvalitet usluge i privukao još veći broj posjetilaca iz cijelog svijeta, zaključuje se u saopštenju.