26-05-2024

Janićijević: Pokret Evropa sad optimističan o legitimnosti predstavnika

Na današnjim lokalnim izborima u Budvi, izlaznost je iznosila 59,6 odsto, saopšteno je iz OO Pokreta Evropa sad. Ova izlaznost, kako su istakli, predstavlja znak da će Budva dobiti legitimne predstavnike.

Janićijević: Pokret Evropa sad optimističan o legitimnosti predstavnika | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

"Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u kampanji, koja je bila fer i korektna," izjavila je Jelena Janićijević iz Pokreta Evropa sad.

"Zahvaljujem se svim časnim ljudima koji su svojim imenom stali na ovu listu želeći da Budvi vrate mjesto koje zaslužuje i da potvrde da Budva ima šansu. Zahvaljujemo se i dr Predragu Zenoviću koji je svojim zalaganjem pokazao kako izgleda pravi lokal patriotizam."

Janićijević je dodala da je izborni dan protekao bez većih nepravilnosti, što dodatno potvrđuje legitimnost rezultata.

"Izlaznost od 59,6 odsto znači da će Budva u narednom periodu dobiti legitimne predstavnike," kazala je.

Pokret Evropa sad je, kako je istaknuto, prvi put izašao na izbore sa jasnim ciljem i vizijom – uspješna, napredna Budva. Svaki dobijeni glas smatraju slobodnim izrazom volje građanki i građana Budve.

"U ovom trenutku nemamo informacija koje možemo podijeliti sa vama, prebrojavanje glasova je u toku. Obratićemo se nešto kasnije u toku večeri," zaključila je Janićijević.

Iz Pokreta Evropa sad ističu da je visok odziv građana potvrda njihove posvećenosti i želje za promjenom, što im daje dodatni podstrijek za dalji rad i angažman u lokalnoj zajednici.

D.Č.