25-01-2016

JP Morsko dobro: Raspisani tenderi

U skladu sa Planom objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period 2016. – 2018. godine, utvrđenim od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma, koji je krajem 2015. godine usvojilo Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, raspisani su tenderi za ustupanje lokacija za postavljanje privremenih objekata, terasa, objekata marikulture i lokacija za sportsko- rekreativne aktivnosti.

JP Morsko dobro: Raspisani tenderi | Radio Televizija Budva

Na osnovu Odluke o objavljivanju Javnog poziva za prikupljenje ponuda za zakup djelova morskog dobra, protekle sedmice su objavljeni Javni pozivi za učešće u aukcijama - licitacijama za zakup djelova morskog dobra u Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Baru, Ulcinju i Tivtu.

Prijave za svaku pojedinačnu lokaciju će se sprovesti u periodu od 12.02.2016. do 26.02.2016. godine u terminimna koji će se precizirati Javnim pozivima.

Plan objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra, objavljen je na web stranici www.mrt.gov.me a dodatne informacije se mogu dobiti u službama Javnog preduzeća za upravljanej morskim dobrom Crne Gore.