22-10-2024

Koalicija ‘Još jače Dragana Kažanegra Stanišiċ’ predala listu

Koalicija ‘Još jače Dragana Kažanegra Stanišić’, koju čine Demokrate i PES, predala je večeras svoju listu Opštinskoj izbornoj komisiji za predstojeće vanredne izbore u Budvi, koji su zakazani za 17. novembar.



„Budva nije samo grad, to je naša porodica, tradicija, kultura, istorija. Naš zajednički dom. Kao majka, kao žena i kao član ove zajednice, želim da Budva bude sigurno mjesto za život svih njenih građana“, istakla je nositeljka liste Kažanegra Stanišić, dodajući da će njen prioritet biti stvaranje uslova za sigurno odrastanje djece i poštovanje svake porodice u gradu.

Kažanegra Stanišić se osvrnula i na prepreke s kojima se žene suočavaju u politici, naglasivši da snaga žena ne leži u podjelama, već u stvaranju.

„Ne tražim podršku zbog toga što sam žena, već zato što sam spremna da zajedno s građanima i timom iz naše koalicije radim na tome da Budva postane bolje i sigurnije mjesto za sve.“

Pozvala je na mirnu kampanju bez sukoba, ističući da Budva treba da bude primjer zajedništva i solidarnosti.

„Budva je mjesto suživota, različitosti i mira. Naša snaga leži u našim razlikama, a naš napredak u zajedništvu“.

Nakon nje, prisutnima se obratio i Dejan Rabrenović iz Pokreta Evropa sad, naglašavajući važnost zajedničke vizije i koalicione snage:

„Naša koalicija biće temelj buduće vlasti. Još jači za časnu, odgovornu i transparentnu lokalnu upravu svih nas“.

Na kraju, Kažanegra Stanišić izrazila je uvjerenje da uz zajedničke napore Budva može uspjeti. Takođe je poželjela svim političkim akterima miran i demokratičan izborni proces.