17-05-2024

Lijepe vijesti: OŠ „Mirko Srzentić” dobila EKO klupu izrađenu od 12.000 čepova za najveći doprinos reciklaži

U okviru projekta "Zeleni talas", OŠ "Mirko Srzentić" sakupila je najveću količinu plastične ambalaže od svih ustanova na teritoriji Opštine Budva i time je obezbijedila EKO klupu od recikliranog materijala, koju su im sa ponosom uručili iz NVO "Gnijezdo".


Foto: Komunalno Budva

"Izradu ove klupe, kao i još jedne, koja će se takođe naći u nekoj obrazovnoj ili zdravstvenoj ustanovi, obezbijedili su zaposleni u Kamenovo Beach-Restaurant & Bar, koji su uvijek podrška svim ekološkim akcijama u Crnoj Gori", saopšteno je iz Komunalnog preduzeća Budva.

Kako su kazali, klupa sa posvetom je izrađena od 12. 000 čepova, a nadaju se da je ovo samo početak velikih ekoloških koraka u našem gradu.


Foto: Komunalno Budva

"Zahvaljujemo se svima koji su podržali i još uvijek podržavaju projekat "Zeleni talas" i vjerujemo da će svaki sledeći EKO projekat imati sve veći odziv, jer Budva zaslužuje bolju ambijentalnu higijenu", saopštili su.


Foto: Komunalno Budva

Takođe, zahvaljuju se NVO "Gnijezdo", koji su učešće u projektu "Zeleni talas", povjerili Doo "Komunalno" Budva i na taj način omogućili kreiranje zelenih promjena u našem gradu.


D.B.