17-07-2024

Mladen Mikijelj: Nikola Jovanović ne želi dogovor sa nama - priprema teren za DPS!

Saopštenje nosioca izborne liste "Za budućnost Budve- Budva otvoreni grad" Mladena Mikijelja prenosimo integralno.

Mladen Mikijelj: Nikola Jovanović ne želi dogovor sa nama - priprema teren za DPS! | Radio Televizija Budva

Nakon izbora vodili smo se istim principima koji su svima dobro poznati, a to je okupljanje svih političkih subjekata koji sebe vide na anti - dps platformi. Želimo da razgovorom prevaziđemo probleme i odgovornom politikom sa tradicionalnim partnerima obezbijedimo političku stabilnost u Budvi.

Za razliku od nas, Nikola Jovanović je od starta odbijao razgovor, sa željom da pronađe modalitet koji ne korespondira sa izbornom voljom građana Budve, a sa ciljem da postane predsjednik opštine Budva.

Nakon što je shvatio da u svom naumu ne može uspjeti, javno saopštava da mijenja odluku i želi da razgovara sa nama. Ipak, nakon jučerašnje ponude, koja se pojavila u medijima i prije nego smo sjeli da razgovaramo, jasno nam je da Nikola Jovanović ne želi dogovor, sa nama, nego priprema teren da napravi vlast sa DPS-om.

Sada je više nego jasno, da je srušio vlast u Budvi sa DPS i izazvao vanredne izbore, jer je već tada napravljen dogovor koji želi da sprovede do kraja. Uvjereni smo da ima časnih ljudi koji pripadaju građanskoj listi Budva naš grad, koji neće prihvatiti bilo koju vrstu saradnje sa DPS-om i krenuti putem Stevana DŽakovića, za razliku od Nikole Jovanovića.