05-07-2024

Narodna kuhinja u Budvi radiće i tokom ljeta, svi zainteresovani sugrađani mogu da daju svoj doprinos

Narodna kuhinja u Budvi nastaviće sa radom tokom ljetnjeg raspusta, potvrđeno je juče na sastanku sa potpredsjednicom Opštine Jasnom Dokić i direktorom SMŠ "Danilo Kiš" Krstom Vukovićem. Koordinator Narodne kuhinje Bogan Krsmanović naglasio je da će i ovog ljeta nastaviti sa pružanjem podrške korisnicima kuhinje, ističući važnost solidarnosti i humanosti.


Foto: Portal RTV Budva/Arhiva

"I ovog ljeta ćemo se družiti sa našim korisnicima i živjećemo kao porodica, dajući sve od sebe", navodi Krsmanović za Radio Budva.

Pored toga, on dodaje da je pitanje dostavnog vozila još uvijek otvoreno, te da postoje napori i od strane Opštine da se isto riješi, ističući da korisnici mogu da preuzimaju obroke u periodu od 12 do 13 časova.

Krsmanović ističe da Budva, kao najbogatija opština, ima odgovornost prema svojim građanima koji se nalaze u teškoj situaciji, te da iz Narodne kuhinje ulažu velike napore kako bi znali da postoji neko ko brine o njima.

Petkom se, kako je objasnio, korisnicima daje više hrane kako bi mogli da premoste vikend.

Podsjećamo, svi zainteresovani sugrađani mogu da pokažu svoju humanost i doprinesu radu Narodne kuhinje doniranjem namirnica.