04-07-2024

NSD Budva: Nikola Jovanović da prestane sa ogavnom kampanjom protiv naše koalicije i građana Budve!

NSD Budva poziva Nikolu Jovanovića da prekine sa ogavnom i besprizornom kampanjom vrijeđanja protiv liste "Za budućnost Budve" i građana koji su je podržali. Ova kampanja, kako navode, ima za cilj da izazove sukob sa bivšim predsjednikom OO NSD, Milom Božovićem, koji se trenutno nalazi u Spužu.


Foto: NSD Budva

"Nema naivnih koji ne prepoznaju ono što je krajnji cilj i ko je meta njegovih „anketa” i poziva upućenih građanima Budve. U takvu polemiku i svađu koja treba da se obije o glavu onoga koji je pritvoren nas može teško uvući", stoji u saopštenju.

NSD Budva dodaje da Jovanoviću tu želju ne mogu ispuniti iz prostog razloga što, kako navode, nije tajna da je u svakoj prethodnoj organizaciji u kojoj se nalazio radio sve što je bilo u njegovoj moći da zavadi ljude kako bi ostvario ličnu korist.

"Nažalost, u Budvi je uspio ono što nijedan političar iz Budve nije – da zavađa kumove, braću i prijatelje", ističu u saopštenju.

U saopštenju se navodi i da će Jovanović nakon konstitutivne sednice SO Budva biti samo jedan od 33 odbornika, što mu, kako kažu, teško pada.

"Mi znamo da će u nedjelju kada se održi konstitutivna sjednica SO Budva Nikola Jovanović biti samo jedan od 33 odbornika, a to se teško podnosi posebno kada ste dovedeni prije nekolike godina da budete posluga starim budvanskim familijama, a onda iznenada pomislite da im možete postati gospodar. Pametnije bi bilo Nikoli Jovanoviću da nakon konstitutivne sjednice Skupštine u Budvi ode do porodice Carević ili Božović, kako bi mu našli neki angažman u skladu sa njegovim kvalifikacijama i sklonostima, umjesto da se bruka čak i pred onima koji su glasali za listu na čijem je čelu bio", zaključuju iz NSD Budva.