03-09-2024

NTO CG: Ponovljen poziv za prijavu za dobijanje izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je Ponovljeni poziv za zainteresovane privredne i druge subjekte čija je oblast turizam i ugostiteljstvo ili sa turizmom povezane djelatnosti za prijavu za dobijanje izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta, saopšteno je iz ove organizacije.


Foto: NTO CG

Kako navode, cilj realizacije poziva je unapređenja kvaliteta Crne Gore kao turističke destinacije, a aktivnosti će biti realizovane u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama

NTO CG će podržati mjerenje online reputacije za odabrane podnosioce prijave i omogućiti im dobijanje izvještaja bez naknade, kako bi sagledali ocjenu kvaliteta, kontinuirano pratili promjene i preduzimali aktivnosti na unapređenju kvaliteta.

Softver TrustYou, koji će se koristiti za obradu podataka, prikuplja mišljenje gostiju sa svih online platformi, analizira i kreira ukupnu ocjenu kvaliteta. Izvještaj obuhvata i druge korisne informacije i, po izboru, mogućnost uporedbe nivoa kvaliteta sa konkurentima u Crnoj Gori i/ili svijetu. Ekspertski tim angažovan od strane NTO CG je za odabrane podnosioce prijave na raspolaganju za individualno savjetovanje.

NTO CG će voditi računa o zaštiti podataka koji se odnose na privredni ili drugi subjekt.

Poziv je objavljen dana 13.08.2024.

Ponovljeni Poziv za zainteresovane privredne i druge subjekte čija je oblast turizam i ugostiteljstvo ili sa turizmom povezane djelatnosti za prijavu za dobijanje izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta.

PRIJAVA za ponovljeni poziv za dobijanje izvještaja online reputacije sa ocjenom kvaliteta.