13-02-2021

Odbojka: Večeras duel Mediterana i Mornara

Deseto kolo Prve liga za odbojkaše otvoriće večeras, od 19 časova (dvorana ,,Rea), u Budvi primorski duel Mediterana i Mornara.


Foto: Ilustracija/Arhiva

"Očekujem dobru utakmicu, veliku borbu. Na tabeli smo blizu, nama su potrebne tri maksimalne pobjede da bismo ušli u plej-of i izborili mjesto u vrhu tabele", kazao Miro Miljanić, najbolji poenter Mediterana u prošloj utakmici protiv Sutjeske, piše Pobjeda.

Na nekompletnoj tabeli, Mornar je treći sa skorom 5-2, Mediteran je peti sa 2-5. Mornar je dobio prvi meč u Baru sa 3:0.

"Ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, za vikend nas očekuje susret protiv ekipe Mediterana koja je za drugi dio sezone pojačana sa nekoliko iskusnijih igrača od kojih je, naravno, najkvalitetnije ime Miloš Nikić, iza kojeg stoji impresivna igračka biografija. Naš cilj, kao i pred svaku utakmicu, jeste pobjeda i siguran sam da sa ozbiljnim pristupom ista neće izostati", riječi su trenera Mornara Ivana Dobrkovića.

U nedjelju od 16 časova u ,,Morači se sastaju Budućnost volej i Jedinstvo, dok sat kasnije (17) počinje susret između Galeba i Sutjeske, koji se igra u ,,Topolici” u Baru.

U ovom kolu slobodna je ekipa Budve.

Sve utakmice igraju se bez prisustva publike.



Izvor: Pobjeda