19-09-2024

OO NSD Budva: Jovanović se duži vremenski period lažno predstavljao kao predsjednik SO Budva

Saopštenje OONSD Budva prenosimo integralno.



Danas je konačno potvrđena još jedna tvrdnja Nove srpske demokratije. Iako smo nedeljama ukazivali javnosti na to da se nosilac liste "Budva, naš grad", Nikola Jovanović, duži vremenski period lažno predstavljao kao predsjednik Skupštine opštine Budva, pozivao na sjednice, slao dopise i dezavuisao javnost, danas je čak i u njemu naklonjenom dnevnom listu potvrđeno suprotno. Nikola Jovanović, lažni predsjednik Skupštine, posle raspuštanja Skupštine krajem marta, pa do skoro, više puta se na dokumentima potpisao kao predsjednik Skupštine, koristio službene pečate i obmanjivao javnost.

“Nikola Jovanović nije predsjednik Skupštine opštine Budva," potvrdilo je nadležno Ministarstvo javne uprave, na čelu sa ministrom mr Marašom Dukajem. Time je stavljena tačka na novu predizbornu prevaru grupacije "Budva, naš grad", koja je građanima neistinitim i površnim izjavama predstavljala Jovanovića kao predsjednika Skupštine opštine Budva.

Pozivamo sve učesnike predizborne trke u Budvi da se prema građanima, svojim obećanjima i izjavama, kao i komentarima o političkoj konkurenciji, ponašaju dostojanstveno, moralno i pošteno. Očigledno je da na kraju sve dođe na svoje, i svaka istina nađe svoj put do javnosti.

OO NSD - BUDVA