16-05-2024

Opština Budva uputila poziv za predlaganje člana Radne grupe za izradu nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade

Nakon što je u utorak 14. maja donijela Odluku o pristupanju izradi nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade za 2025 - 2026, Opština Budva je juče uputila Javni poziv svim zainteresovanim nevladinim organizacijama, koje imaju sjedište na teritoriji opštine Budva i bave se pitanjima mladih i unapređenjem omladinske politike, da predlože svog predstavnika u Radnoj grupi za izradu istog.


Foto: Portal RTV Budva/Arhiva

Kako navode, zadatak Radne grupe je da, prilikom izrade Lokalnog akcionog plana za mlade za 2025-2026, uradi analizu postojećeg stanja, evidentira probleme i prisutne slabosti, utvrdi aktivnosti, nosioce aktivnosti i vrijeme realizacije istih.

Prijava sa biografijom treba da sadrži:

- naziv NVO,
- prezime i ime predloženog/ne kandidata/kinje,
- opis aktivnosti u kojima je učestvovao/la iz oblasti omladinske politike,
- opis poslova koje kandidat/kinja obavlja u NVO koja ga predlaže,
- dokaz o registraciji nevladine organizacije i kontakt telefon.

Na osnovu prispjelih prijava, izvršiće se izbor jednog kandidata koji će biti imenovan/a za člana Radne grupe.

Radnu grupu će činiti predstavnici/e organa lokalne uprave, javnih službi, obrazovnih institucija, institucija koje se bave pitanjima mladih i nevladinog sektora.

Prijava se podnosi u roku od 10 (deset) dana od dana objavljivanja javnog poziva, poštom na adresu Opština Budva — Sekretarijat za društvene djelatnosti, Trg Sunca br.3 ili neposredno na šalter Građanskog biroa Opštine Budva, počev od 20.05. do 30.05.2024.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti svakog radnog dana u prostorijama Sekretarijata za društvene djelatnosti od 9 do 14 časova (TQ Plaza V sprat) ili na telefon 033/697- 696.