18-09-2016

Otpor beznađu u koaliciji sa Demokratskim frontom

Otpor beznađu u koaliciji sa Demokratskim frontom | Radio Televizija Budva

"U želji da iskreno doprinese smjeni aktuelne vlasti kao preduslovu društvenih i ekonomskih promjena, grupa birača Otpor beznadju je prihvatila koalicioni sporazum sa DF i imaće svoje predstavnike na izbornoj listi DF - Mi ili on.

Najavljivali smo, sakupili dovoljan broj potpisa podrške i bili spremni za samostalan nastup. Medjutim, formiranje opozicionih koalicija nam je znatno suzilo prostor za djelovanje. Želeći da eliminišemo i najmanji rizik gubitka opozicionih glasova, stavili smo po strani naše političke razlike, želje i ambicije i prihvatili koaliciju kao naš skroman doprinos borbi za smjenu vlasti. Naravno, uvažavajući i pospješujući različitosti u formiranju sopstvenih stavova, naša odluka nije donešena jednoglasno.

Vjerujemo da svi naši članovi, aktivisti i simpatizeri razumiju ovu odluku, pa ih pozivamo da na izborima iskažu svoje jasno opoziciono opredjeljenje i podrže, sada već, našu zajednički listu DF - Mi ili on.

Zahvaljujemo svim potpisnicima naše liste za samostalan nastup, uz napomenu da njihovi potpisi neće biti iskorišćeni za podršku koalicionoj listi", navodi se u saopštenju grupe birača "Otpor beznadju" koje potpisuje Mladen Bojanić.