02-08-2024

Prijatelji životinja Podgorica: Donirajte za napuštene ljubimce

Zbog sve većeg broja napuštenih životinja, kojima visoke temperature dodatno otežavaju i onako težak život, NVO Prijatelji životinja Podgorica je, kako su saopštili, prinuđena da pokrene još jednu humanitarnu akciju, u cilju prikupljanja sredstava za liječenje i hranjenje napuštenih životinja.

Prijatelji životinja Podgorica: Donirajte za napuštene ljubimce | Radio Televizija Budva

U fokusu će biti one najugroženije jedinke, kojima je potrebna pomoć veterinara, kao i smještaj i hrana do njihovog oporavka.
“Svjesni činjenice da mnogi naši građani jedva sastavljaju kraj sa krajem, ipak smo zbog nemogućnosti da sami pokrivamo troškove hranjenja i liječenja, prinuđeni da molimo za pomoć. Na žalost, naše ranije akcije su pokazale da većina građana i privrednih subjekata nema razumijevanja, kada je riječ o napuštenim životinjama, ali to nas ne obeshrabruje, jer i najmanja pomoć puno znači”, kazali su u saopštenju.

Podsjećaju da se pomoći može uplatom na žiro račun: 535-16574-21 ili donacijom hrane, pozivom na Viber: 068/182-482.

“Na samom kraju želimo od srca da se zahvalimo svima vama koji ste u prethodnom periodu svojim donacijama i angažovanjem doprinijeli da se pomogne napuštenim životinjama. Ogromnu zahvalnost dugujemo medijima, jer upravo zahvaljujući njima građani uvijek budu”, zaključuju iz nevladine organizacije Prijatelji životinja Podgorica.