13-09-2024

Septembar u Budvi: Prilike za volontere, roditelje i mlade preduzetnike

Omladinski klub Budva je nakon ljetnje pauze pripremio nekoliko aktivnosti u septembru, a na vama je da odaberete za koju ćete se prijaviti.


Foto: Portal RTV Budva

U periodu od 27. do 28. septembra u hotelu Splendid biće održan EOC (European Olympic Committees) seminar.

1. Tokom dva dana seminara biće potrebna i vaša pomoć u organizaciji, pa molimo sve zainteresovane volontere iz opštine Budva da se jave na br telefona 067808730 za više detalja oko samog seminara i volonterskih pozicija

2. Ukoliko ste iz Budve i roditelj ste djeteta uzrasta između dvije i devet godina, imate priliku da se prijavite za besplatan program roditeljstva Brižne porodice, koji udruženje Roditelji sprovodi od 25. septembra.

Prijavite se za besplatan program roditeljstva Brižne porodice u Budvi

3. Ako imaš između 16 i 35 godina, želiš da saznaš više o preduzetništvu i da utičeš pozitivno na svoju zajednicu, prijavi se na našu Design Thinking radionicu.

Ova radionica je namjenjena svima koji žele da se upoznaju sa Design Thinking-om (DT), kreativnom metodom za rješavanje problema i koji su insprisani da svoje talente i resurse usmjere na rješavanje društvenih problema i poboljšanje kvaliteta života u lokalnoj zajednici.

Radionica je i prilika da se upoznaš sa procesom prijave za RISE Putovanje 5 - regionalnim programom, gdje imaš priliku da dobiješ 3.000€ i mentorsku podršku za razvoj svoje društvene ideje!

Link za prijavu

Učesnici radionice imaće priliku da saznaju više o društvenom preduzetništvu i inovativnim biznisima i modelima podrške.

Kada i gdje se održava radionica: 19.09.2024. u 11 h, Omladinski klub Budva.