28-06-2024

(VIDEO) „Dobro jutro Budvo”, Ivan Benić poklonio pjesmu svom voljenom gradu

Ivan Benić poznatiji kao DJ Bruno, predstavio je svoju pjesmu posvećenu Budvi u emisiji "Jutrom iz Budve". Kako je kazao pjesma je nastala spontano, a on će je pokloniti Budvi u znak svoje ljubavi prema gradu u kom je rođen.


Foto: PrtSc

Benić je inače zaposlen u našoj medijskoj kući, te su mnogobrojne kolege, kako je istakao, takođe doprinijele tome, da ova pjesma iz ideje pređe u djelo.

"Pjesma je nastala u režiji, ja kada radim slušam svako jutro dobro jutro, dobro jutro i tako nekako mi je to upalo u uši, a kolegama se dopala, i eto poklanjam je našem gradu", kazao je on.

U planu je da se uključi cijeli orkestar.

"Konkurs je otvoren, priča je ozbiljna, basista, klavijaturista, violina, bubanj, možda i neki hor, studio i naravno video koji će da prati pjesmu", kazao je Benić.

Starija publika sa dobrim ukusom pamti ga i sa starije budvanske muzičke scene, pa i po nastupu na festivalu "Pjesma Mediterana".

"Srđa Ćulafić pokojni moj prijatelj je takođe bio vokal, pjesmu je uradio Zoran Ćulafič, a zvala se "Nema više vremena", Dušica Vugdelić je bila prateći vokal i bio je predivan osjećaj tada izaći na tu scenu", istakao je on.

Benić je DJ preko 30 godina, a trag je ostavio ne samo na crnogorskoj nego i na regionalnoj muzičkoj sceni.

Opširinije u videu: