20-06-2024

Britanski „Mirror“: Crna Gora je evropski raj

Jedan od najčitanijih i najuticajnijih svjetskih online medija, londonski portal www.mirror.co.uk, objavio je sjajne utiske o Budvi travel influenserke „Em“, koja je prošle godine boravila u Crnoj Gori devet dana.

Britanski „Mirror“: Crna Gora je evropski raj | Radio Televizija Budva

„Posjetila sam pristupačni evropski raj – plaže su prelijepe i hrana odlična!“ kazala je travelinfluenserka koja je obišla dobar dio Evrope i dodala da se „najbolja destinacija čestozanemaruje iako je zapanjujuća gdje god da pogledate“.

Kako piše u tekstu, Em je 2023. godine provela sedam dana u Budvi i dva u Kotoru i bila potpuno oduševljena plažama, kulturom i srdačnim mještanima. Najljepši utisak na nju je ostavila plaža Mogren sa, kako kaže „nevjerovatno čistim morem i obližnjim putem do Starog grada“.



Video koji je objavila na svom TikTok kanalu (@emsbudgettravel) u kojem govori o top destinacijama za ovo ljeto, a koje su pristupačne svakom turisti, Crna Gora, odnosno Budva zauzima prvo mjesto, a video broji preko milion pregleda.

Portal „Mirror“ s druge strane broji i preko 90 miliona pregleda na mjesečnom nivou, pa je reportaža influenserke koju su prenijeli na svojoj stranici namijenjenoj putovanjima svakako
još jedna lijepa promocija Crne Gore.