07-09-2024

Emisija o Bori Đorđeviću na Radio Budvi imala veliku slušanost

Autor emisije, novinar Dušan Vujović napravio je svojevrsni omaž Bori Đorđeviću u okviru specijalne emisije koja je bila emitovana u petak od 15h. Velikan rok scene biće danas sahranjen u Ĉačku.

Emisija o Bori Đorđeviću na Radio Budvi imala veliku slušanost | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva/arhiva

U dva i po sata urednik i voditelj ove emisije, Dušan Vujović, dotakao se čak i nepoznatih detalja koje je plasirao uz adekvatne muzičke numere koje proteklih dana nisu puštane niti plasirane u javnosti.

Iako sportski novinar, Vujović je od tinejdžerskog doba strastveni ljubitelj slavnog rokenrol benda na čijim koncertima je bio prisutan čak 27 puta. Sa Borom je uradio četiri intervjua, a nakon poslednjeg je održao privatni kontakt kako sa Borom tako i sa ostalim članovima benda.

Tokom emisije Dule je plasirao podatke o pjesmama koji do sada nisu objavljivani u javnosti, ili su prošli "iza leđa" publici.

Bora Đorđević biće, po sopstvenoj želji, sahranjen na gradskom groblju u rodnom Čačku danas u 14:30h. Iako je bilo za očekivati da sahrana bude u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, ovo je bila lična želja legendarnog rokera koji je i sam birao parcelu.

D.V.