Parlamentarni izbori 2023.

03-06-2023

Minić: Crna Gora mora postati dio Evropskog zelenog dogovora

Crna Gora mora postati dio Evropskog zelenog dogovora, nove strategije EU za rast koja se temelji na modernoj, učinkovitoj i konkurentnoj privredi, poručila je Valentina Minić, kandidatkinja za poslanicu Koalicije „Aleksa i Dritan - HRABRO se broji!”.

02-06-2023

Spajić: Nakon konsolidacije slijedi povećanje minimalne penzije na 450€

Nakon fiskalne konsolidacije i vraćanja tekućeg budžeta iz deficita u suficit, prva proaktivna mjera biće za naše penzionere - povećanje minimalne penzije na 450€ već od januara 2024. Ubrzo nakon toga, prosječna penzija biće 600€, kazao je predsjednik Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić na izbornoj tribini u Kolašinu.

02-06-2023

Tičić: Pogledajte kako je Budva dočekala sezonu

Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva i kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković” objavio je video devastacije plaže Mogren.

02-06-2023

Biračko pravo ima 542.468 građana

Biračko pravo na parlamentarnim izborima, koji će biti održani 11. juna, ima 542.468 građana, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

01-06-2023

Manje bilborda, kampanja se preselila na društvene mreže

Uoči parlamentarnih izbora, manje političkih je bilborda nego što je uobičajeno u predizbornim kampanjama. Stručnjaci objašnjavaju da se kampanja preselila na društvene mreže, te da je na taj način moguće doći do biračkog tijela.

01-06-2023

Savković – Vukčević: Ukoliko Savjet RTCG ponovo prekrši zakon, nadležni da procesuiraju odgovorne za bezakonje u Javnom servisu

Demokratska partija socijalista od prvog je dana upozoravala na potpuno neregularan i nezakonit izbor aktuelnog generalnog direktora RTCG. No, ono na što smo mi u više navrata ukazivali, sada je jasno potvrdio i Viši sud, saopštila je kandidatkinje za poslanicu liste "Zajedno! Za budućnost koja ti pripada - Danijel Živković", Nela Savković Vukčević.

31-05-2023

Večeras predstavljanje liste “SNP-Demos - Za tebe” na TV Budva

Večeras od 18h u besplatnom terminu predviđenom za predstavljanje izbornih lista i programa, u skladu sa pravilima Lokalnog javnog emitera RTV Budva za praćenje i izvještavanje tokom izborne kampanje za vanredne parlamentarne izbore, na Televiziji Budva slijedi predstavljanje izborne liste i programa liste “SNP-Demos - Za tebe”.

31-05-2023

Vukšić: Obećavam da ću riješiti problem legalizacije po principu pune pravičnosti

Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić zajedno sa kandidatima za poslanike koalicije Markom Milačićem i Vladislavom Dajkovićem obišli su mještane Malog Brda u Podgorici odakle su mještanima tog naselja i svim građanima u Crnoj Gori predstavili na koji način će Narodna koalicija riješiti problem legalizacija bespravno sagrađenih objekata.