04-10-2024

Primorac u Budvi dočekuje Primorje

U 2. kolu Regionalne Premier vaterpolo lige, Primorac u budvanskom bazenu “Dragan Trifunović” večeras dočekuje ekipu Primorja.


Foto: Pixabay

Kotorani su na startu izgubili u gostima od Novog Beograda,dok su Riječani slavili u Kragujevcu protiv Radničkog.

Naš golman Franćesko Masaro rekao je da na ovaj meč idu spremni i odlučni da pobijede.

,,Nakon otprilike dvije sedmice mukotrpnog rada, igramo drugu utakmicu Regionalne lige protiv VK Primorje iz Rijeke. Primorje smatram mladom i talentovanom ekipom koja je prošle godine stigla do finala Eurokupa, a ove godine je pobijedila moćni Radnički u svojoj prvoj utakmici Regionalne lige. Stoga, iako je Primorje vrlo cijenjen protivnik, na ovaj meč dolazimo spremni i odlučni da pobijedimo. Biće to odlična utakmica. Nadam se da ću vidjeti bazen prepun navijača Primorca, jer sam uvjeren da ćemo uz njihovu podršku i energiju uspjeti upisati tri boda”, zaključio je Masaro.

Trener Primorca Vjekoslav Pasković oprezan je pred meč sa Primorjem.

" Očekivanja su da pružimo jednu dobru partiju i upišemo prvu pobjedu. Igramo protiv nezgodnog protivnika koji je u prvom kolu iznenadio jednog od favorita jadranske lige i to nas poziva na oprez i ozbiljan pristup od samog starta utakmice. Igramo na neutralnom terenu u Budvi i pozivam sve navijače da podrže ekipu u drugoj utakmici Jadranske lige", rekao je Vjekoslav Pasković.

Utakmica počinje u 18 sati.

U subotu su na programu mečevi Mladost-Crvena Zvezda,Šabac Elixir-Jadran m-tel Herceg Novi,Solaris-Radnički i Novi Beograd-Jadran Split.

U premijernom meču Jug Adriatic Osiguranje je kao domaćin bio bolji od Valis Vege 16-7.

(RTCG)