14-11-2023

Sekretarijat za društvene djelatnosti uputio javni poziv u vezi pripreme Nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade

Sekretarijat za društvene djelatnosti uputio je javni poziv građanima opštine Budva, pravnim licima, organima uprave Opstine, javnim službama čiji je osnivač Opština, mjesnim zajednicama, državnim organima i službama, medijima, nevladinim organizacijama, kao i svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge i sugestije u vezi pripreme Nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade Opstine Budva za 2024. godinu, shodno nacionalnoj Strategiji za mlade 2023-2027 i nacionalnom Akcionom planu za mlade 2023-2024.

Sekretarijat za društvene djelatnosti uputio javni poziv u vezi pripreme Nacrta Lokalnog akcionog plana za mlade | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

"U skladu sa mehanizmima i oblicima učešća građana u postupku prethodnog konsultovanja, Sekretarijat za drustvene djelatnosti obavjestava zainteresovane da predloge i sugestije mogu dostaviti u pisanoj formi putem poste: Opstina Budva, Sekretarijat za drustvene djelatnosti Trg Sunca br.3, putem e-mail adrese: mladibudva@budva.mc najkasnije do 16.11.2023. godine", navodi se u saopštenju.

Sekretarijat za društvene djelatnosti će odraditi podatke prikupljene u postupku prethodnog konsultovanja i podnijeti izvještaj najkasnije do 22.11.2023. godine, koji će biti objavljen na internet stranici Opstine Budva, www.budva.me

"Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjavanju izvještaja, Sekretarijat za društvene djelatnosti će sačiniti Nacrt Lokalnog akcionog plana za mlade Opstine Budva za 2024. godinu", zaključuje se u saopštnju.