Turizam

01-03-2024

Budva predstavlja turističku ponudu u Banja Luci

Turistička organizacija opštine Budva promoviše predsezonske paket aranžmane za nastupajuće uskršnje i prvomajske praznike i glavnu ljetnju turističku sezonu u Budvi na Međunarodnom sajmu turizma, koji je danas počeo u Banja Luci.

25-02-2024

(VIDEO) Trećeg dana sajma turizma u Beogradu TO Budva pripremila bogat program za najmlađe

Kako je subota dan kada se očekuje najviše porodičnih posjeta na Beogradskom sajmu, TO Budva je sa posebnom pažnjom pripremila program za djecu koji podrazumijeva face painting, zabavu sa animatorima kroz društvene igre, pravljenje figura od balona, nagradne poklone, poslastice i druge zanimljivosti u kojima su uživali kako djeca, roditelji, tako i svi drugi posjetioci.

24-02-2024

(VIDEO) Bogati kulturni, umjetnički i zabavni sadržaji Budve predstavljeni posjetiocima Beogradskog sajma turizma

Turistička organizacija opštine Budve i drugog dana 45. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu nastavlja sa promocijom atraktivnog programa koji će Budvu ponovo učiniti epicentrom dobrog provoda, a danas je fokus stavljen na promociju Ceremonije otvaranja sezone, II Jadranskog festivala igre, kao i XXI Međunarodnog karnevala u Budvi, koji će ove godine biti održan od 27. aprila do 2. maja, pod sloganom „Zajedno”.

19-02-2024

NTO CG na sajmu aktivnog turizma u Minhenu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavila je turističku ponudu destinacije na Međunarodnom specijalizovanom sajmu za aktivni turizam u Minhenu – jednom od najposjećenijih sajmova u južnom dijelu Njemačke koji je okupio preko 140 hiljada posjetilaca.