Turizam

21-06-2023

Slovenska plaža netaknuti ekološko-turistički biser

Poznati jugoslovenski arhitekta iz Ljubljane Janez Kobe koji je projektovao turističko naselje Slovenska plaža u Budvi kaže da s njim niko nije kontaktirao povodom renoviranja objekta, ali da će se odazvati u slučaju da se to desi.

20-06-2023

Đurović: Turizam jedan od prioriteta u razvoju privrede

Predsjednica Skupštine Danijela Đurović, na 16. konferenciji predsjednika parlamenata malih država Evrope u Luksemburgu koji se održava od 18. do 20. juna 2023. godine, kazala je da je turizam u Crnoj Gori jedan od prioriteta u razvoju privrede, prije svega zbog prirodnih, kulturno-istorijskih, ali i potencijala koje stvara čovjek.

20-06-2023

Očekuje se dobra posjeta iz Luksemburga

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore (NTO CG) dr Ana Tripković Marković i direktorica Crnogorskog kongresnog biroa Aleksandra Maksimović učestvovale su na 16. Konferenciji predsjednika parlamenata malih država Evrope, koja se održala od 18. do 20. juna, u Luksemburgu.

20-06-2023

Delegacija iz Budve posjetila Novi Sad povodom formiranja Mreže turističkih gradova

Predstavnici TO Budve i JP Morsko dobro su na poziv i inicijativu Turističke organizacije Novog Sada boravili u najvećem gradu Vojvodine gdje su se sa predstavnicima gradova i turističkih organizacija iz Beograda, Herceg Novog, Banjaluke, Tuzle, Skoplja i Turističke organizacije Srbije susreli na temu formiranja Mreže turističkih gradova.

12-06-2023

Novinari iz Banja Luke posjetili Crnu Goru

Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovala je studijsku posjetu medija iz Banja Luke, koji su, u prethodna četiri dana, imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnom ponudom crnogorskog primorja.