Turizam

01-06-2023

Prihod po gostu opada, sezona ne može biti finansijski dobra

Ukoliko se uspjeh turističke sezone mjeri po broju gostiju onda će ona biti uspješna, ali ukoliko se mjeri po ostvarenom prihodu po gostu i ostvarenoj zaradi, ne vjerujem da će biti nešto uspješna, kazao je ekspert za marketing u turizmu Velibor Zolak.

30-05-2023

Turistički agenti iz Srbije uživali u Budvi

Turistički agenti iz Srbije, prilikom obilaska Budve, upoznali su aktuelnu turističku ponudu našeg grada u organizaciji TO Budva, a na inicijativu Nacionalne turističke organizacije (NTO).

30-05-2023

Turistički agenti iz Srbije u Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO) podržala je, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu regiona, dolazak turističkih agencija Big Blue i KonTiki, njihovih 13 istaknutih agenata prodaje, kao i 17 predstavnika turističkih agencija iz Srbije.

28-05-2023

Evropu očekuje uspješna turistička godina

Evropu očekuje uspješna turistička godina, prema dosadašnjim rezultatima, istraživanjima i najavama, a fokus treba da bude na održivom razvoju, poručeno je sa sastanka Evropske komisije za putovanja, održanog u Talinu.

26-05-2023

Crna Gora ima veliki potencijal za razvoj eko turizma

Međunarodna konferencija posvećena eko turizmu “Eco Resort Network“, održava se u u periodu od 24-26. maja, u Crnoj Gori, uz podršku Nacionalne turističke organizacije i lokalnih turističkih organizacija Podgorice i Herceg Novog.