05-10-2024

Dvije saobraćajne nezgode na Zavali

Danas su se na Zavali u kratkom vremenskm intervalu dogodile dvije saobraćajne nezgode, u neposrednoj blizini hotela Harmonia i na kružnom toku.


Nezgoda u Boretima, Foto: Čitalac

Kako je saopšteno našem portalu iz budvanske policije, prva saobraćajna nezgoda se dogodila oko 13 čadova na putnom pravcu Budva - Petrovac u mjestu Zavala, u neposrednoj blizini hotela Harmonia.

"U nezgodi je učestvovalo teretno vozilo Man reg. KO BL 026, kojim je upravljao B. M. iz Budve i vozilo Suzuki reg oznaka DU 485 KU, kojim je upravljao L. M. C. iz Rumunije. U navedenoj nezgodi su dva lica iz putničkog vozila zadobila tjelesne povrede", kazali su iz policije.

Tom prilikom, dva putnika iz putničkog vozila zadobila su tjelesne povrede. Nadležni organi su odmah po prijavi izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj. Saobraćaj je bio privremeno obustavljen, ali je normalizovan u 13:40 sati.

Nešto poslije 13 časova, dogodila se još jedna saobraćajna nezgoda u neposrednoj blizini, na kružnom toku. U ovoj nezgodi učestvovala su dva vozila, pri čemu je zabilježena samo materijalna šteta.


Nezgoda na kružnom toku, Foto: Čitalac

Vozačima se savjetuje da povećaju oprez zbog mokrih kolovoza i prilagode vožnju uslovima na putu.




D.B.