Turizam

25-09-2023

(FOTO) Dvadeset zapanjujućih fotografija Crne Gore

Jedan od vodećih svjetskih luxury&lifestyle magazina o putovanjima, "Conde Nast Traveler", indijsko izdanje, objavio je priču pod nazivom: "Čista inspiracija: 20 zapanjujućih fotografija Crne Gore".

22-09-2023

Novinari iz Švajcarske posjetili Budvu

Nakon posjete predstavnika medija iz Luksemburga, juče je Budvu obišla i grupa novinara sa predstavnicom PR agencije iz Švajcarske dok ubrzo stižu i mediji iz Velike Britanije, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva.

20-09-2023

Đurović: Veliki uspjeh male države

Crna Gora je najbrže rastuća ekonomija u Evropi u drugom kvartalu, što je veliki uspjeh male države, ocijenio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović.

13-09-2023

Crna Gora da nudi multi-destinacijske proizvode

Kineski turisti biraju multi-destinacijske proizvode, pa je preporuka da i Crna Gora na taj način definiše svoju ponudu, ocijenjeno je na sastanku predstavnika Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma i Asocijacije Šangaja za trgovinu i turizam.

04-09-2023

Istraživanje ponašanja putnika, porast „iskustvenih“ putovanja

Budući da je 2023. definitivno godina povratka u normalu za turizam na globalnom nivou, kompanija Mabrian je sprovela jedno interesantno istraživanje. Osnovi cilj je da se otkrije da li su putnici promijenili svoje navike i ponašanja prilikom putovanja nakon pandemije