Turizam

24-02-2023

(VIDEO) Budva na Sajmu turizma u Begradu

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, jednom od najznačajnijih sajmova iz ove oblasti u jugoistočnoj Evropi, ponudu cjelokupne destinacije predstavlja Turistička organizacija opštine Budva sa partnerima.

23-02-2023

Prvi dan nastupa Budve na sajmu turizma u Beogradu prošao u znaku promocije 9. Sea Dance festivala

U okviru prvog dana 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji se održava od 23. do 26. februara pod sloganom „Kad je odmor nije teško“, Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Opštinom Budva i Sea Dance festivalom, organizovala je konferenciju za medije tokom koje je premijerno predstavljena prva grupa izvođača koji će ovog ljeta nastupiti na plaži Buljarica, a istaknut je i značaj organizacije ovog festivala i lijepa saradnja Budve i Novog Sada.

23-02-2023

(VIDEO) Veče Crne Gore u Beogradu: Promocija objedinjene turističke ponude Crne Gore u Srbiji

U Susret 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma Crne Gore u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Turističkom organizacijom opštine Budva i Hotelskom grupom „Budvanska rivijera” organizovalo je svečani koktel pod nazivom „Veče Crne Gore u Beogradu“ kojim je počela promocija objedinjene turističke ponude Crne Gore u Srbiji.

21-02-2023

Budva na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Opštinom Budva i turističkom privredom grada, predstaviće destinaciju na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se ove godine održava od 23. do 26. februara, pod sloganom „Kad je odmor nije teško“.

19-02-2023

Izuzetna posjeta skijalištima

Posjeta skijalištima kojima gazduje preduzeće Skijališta Crne Gore je na izuzetnom nivou, a bilježi se velika posjećenost gostiju iz regiona i Evrope, saopštili su njegovi predstavnici.

16-02-2023

TO Budva: Turistička ponuda Budve predstavljena u Izraelu

Turistička ponuda budvanske rivijere predstavljena je u Izraelu na Međunarodnom sajmuturizma (IMTM), koji je 14. i 15. februara održan u Tel Avivu. Riječ je o sajmu koji je okupio oko 1.700 izlagača iz 52 zemlje i oko 26.000 posjetilaca.

14-02-2023

Đurović otvara Sajam turizma u Ljubljani

Ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović, otvoriće Sajam turizma Alpe-Adria u Ljubljani, na kojem će se Crna Gora predstaviti kao zemlja partner.

08-02-2023

Svjetski hotelski brendovi doprinose konkurentnosti destinacije

Dolazak svjetski poznatih hotelskih brendova na ove prostore, poput IHG-a, Hayat-a i Marriott-a, doprinosi konkurentnosti destinacije i podizanju kvaliteta rada u turističkoj privredi, ocijenio je izvršni direktor hotelske grupe Casa del Mare, Nikola Milić.