Turizam

05-06-2022

U Crnoj Gori trenutno 39 hiljada gostiju

U Crnoj Gori trenutno boravi 39 hiljada gostiju, 74 odsto više nego prošle godine, saopštio je ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović i dodao da se, sudeći prema trenutnim podacima, očekuje uspješna sezona.

03-06-2022

Mađarski novinari u posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija je, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Mađarske, domaćin grupi najznačajnijih predstavnika mađarskih medija, koji borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

03-06-2022

Počeo sa radom info punkt u MZ Babin Do

Iz Turistčke organizacije opštine Budva obavještavaju građane da je info punkt u MZ Babin Do počeo sa radom, a građani će ove godine moći na jednom mjestu da prijave goste i izvrše uplatu boravišne takse.

01-06-2022

TO Budva organizovala promotivni događaj u Novom Sadu

U okviru ovogodišnje regionalne road show kampanje, koju Nacionalna turistička organizacija Crne Gore realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama u regionu, a u cilju promocije ljetnje turističke sezone, Turistička organizacija opštine Budva organizovala je promotivni događaj u Novom Sadu, gradu pobratimu Budve, u utorak, 31. maja, saopšteno je iz TOB.

30-05-2022

(VIDEO) TO Budva na Beogradskom Manifestu

U okviru promocije Budve na Beogradskom Manifestu, gdje je TO Budva učestvovala zajedno sa NTO CG i ostalim lokalnim turističkim organizacijama, u TC “Galerija” (Beograd na vodi) u nedjelju, 29. maja, organizovana je svečana dodjela nagrada učesnicima likovnog konkursa „Plan za letovanje“ i odmah nakon, na veliku radost mnogobrojnih posjetilaca, a posebno onih najmlađih, organizovan je koncert Ivane Peters, Leontine i dječijeg hora “Čarolija”.

29-05-2022

Nije vrijeme za povećanje cijena

Hotelijeri su zadovoljni predsezonom, najave su dobre i za sezonu i većina njih smatra da nije vrijeme za povećanje cijena.

29-05-2022

U HG Budvanska rivijera očekuju dobru sezonu

Menadžerka za odnose s javnošću u HG Budvanska rivijera Jelena Kaluđerović je kazala da je tokom prethodnih praznika primijećen veći broj gostiju iz Zapadne Evrope, što obećava dobru sezonu. Ona je istakla da su kapaciteti Budvanske Rivijere u Petrovcu su popunjeni, dok se broj rezervacija u Budvi iz dana u dan povećava.

29-05-2022

TOB: Najava ljeta u Budvi uz muzički spektakl

Budvane i njihove goste tokom prvom vikenda juna, u gradu prepoznatom kao „metropola crnogorskog turizma“, očekuje pravi muzički spektakl, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i Opštine Budva.

28-05-2022

Tržište Saudijske Arabije prilika za crnogorski turizam

Odluka o privremenom ukidanju viza za građane Saudijske Arabije značajno će podstaći turoperatore iz te zemlje da u katologe uvrste Crnu Goru, kao i turiste sa tog podneblja da posjete našu zemlju, smatraju u Nacionalnoj turističkoj organizaciji.