19-09-2024

Dan otvorenih vrata u Budvi: Predstavljanje konkursa za žensko preduzetništvo i razvoj zanatstva za mlade

Sekretarijat za privredu Opštine Budva obavještava javnost, da će se Dan otvorenih vrata na kojem će biti predstavljeni Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu i Javni konkurs za podršku razvoju zanatstva i preduzetništva za mlade za 2024. godinu, održati dana 25. septembra (srijeda) u 10h u Velikoj sali SO Budva.


Foto: Portal RTV Budva

Iz Sekreterijata za privredu pozivaju sve zainteresovane buduće i sadašnje preduzetnice, mlade i zanatlije da dođu i lično se upoznaju sa pojedinostima u vezi navedenih konkursa, uslovima učešća, načinu podnošenja aplikacija i svih pojedinosti vezano za popunjavanje potrebnih obrazaca.

"Očekujemo da zanatlije, mladi i preduzetnice sa svojim idejama doprinesu kreiranju poslovnog ambjenta, stvaranju novih radnih mjesta i unapređenju sopstvene proizvodnje. Opština Budva im je siguran i pouzdan oslonac i partner u budućem poslovanju i razvoju preduzetničkih ideja. U tu svrhu je Budžetom za 2024. godinu opredijeljeno 100.000 eura za podršku ženskom preduzetništvu i 50.000 eura za podršku razvoju zanatstva i preduzetništva za mlade.
Poštovanje sugrađanke i sugrađani, dođite i pitajte. Naš tim vas očekuje svakog radnog dana, a sve zainteresovane za učešće u konkursima pozivamo da dođu na "Dan otvorenih vrata" 25. septembra u 10h", navode u saopštenju.