19-06-2024

Devetnaest turističko-informativnih biroa u Budvi na usluzi građanima i turistima u ovoj sezoni

Tokom ove ljetnje turističke sezone na teritoriji opštine Budva otvoreno je 19 turističko-informativnih biroa, saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva (TOB).


Foto: TOB

Kako navode, uz 12 biroa koji rade tokom cijele godine, u periodu predsezone otvoreno je još 7 sezonskih biroa: u neposrednoj blizini tvrđave Mogren, u Buljarici, u SD „Crvena komuna“ u Petrovcu, u Lapčićima, Svetom Stefanu, Bečićima i Reževićima, koji će raditi sve do 1. oktobra.

Podsjećanja radi, ostali turističko-informativni biroi TO Budve nalaze se kod zgrade Opštine Budva, u Starom gradu dva, Potkošljunu (Stadion), Mediteranskoj ulici (kod restorana „Perla“), Veljim vinogradima, Mainama (zgrada „Mercur“), Babinom dolu, zatim u Bečićima (Boreti), Rafailovićima, Pržnu i Petrovcu.

Radno vrijeme biroa tokom ljetnje turističke sezone:

Od ponedjeljka do subote – 8:00-21:00,
Nedjeljom – 8:00-15:00.

Biro u Mediteranskoj ulici će raditi svakog dana u periodu od 8:00 do 21:00.

Pored dobijanja svih potrebnih informacija o destinaciji, građani i turisti će biti u mogućnosti da prijave boravak i plate takse na 18 turističko-informativnih biroa. Biro Stari grad 2 (kod glavnog ulaza sa desne strane) služiće isključivo u informativne svrhe, zaključuje se u saopštenju.