30-06-2024

NSD Budva: Nastavićemo da radimo isključivo u korist građana Budve

Saopštenje OO NSD Budva povodom uspostavljanja linije Budva - Dubrovnik prenosimo integralno.

NSD Budva: Nastavićemo da radimo isključivo u korist građana Budve | Radio Televizija Budva

Mladen Mikijelj, direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, zajedno sa Filipom Radulovićem, ministrom saobraćaja i pomorstva, i direktorom agencije Kompas, uspostavio je brodsku liniju Budva - Dubrovnik. Nova linija predstavlja simbol povezivanja i jačanja saradnje dva istorijski važna primorska grada na korist njihovih građana.

Važno je istaći da politička stabilnost ima ključnu ulogu u podršci ekonomskom napretku i razvoju projekata poput ove brodske linije. Kroz ovaj infrastrukturni poduhvat, omogućeno je lakše putovanje i trgovina između ove dvije zemlje.

Luka Budva, kao dragulj crnogorskog primorja, sada ponovno sija zahvaljujući realizaciji ovog projekta. Poboljšana povezanost i razvoj infrastrukture pomažu u afirmaciji turizma, poslovanja i razvoja lokalne zajednice, donoseći nove mogućnosti i prosperitet građanima oba primorska regiona.

Obećali smo da ćemo vratiti Luku Budva građanima i to smo uradili. Nastavićemo da radimo isključivo u korist građana Budve, jer oni to zaslužuju. Neophodno je da svi politički predstavnici budu fokusirani na potrebe i interese građana kako bi se osiguralo da se njihovi glasovi i potrebe čuju i poštuju u svakom daljem koraku razvoja.