19-05-2021

Francuska najgledanija televizija „TF1” snima reportaže o Crnoj Gori

Kadrovi za emisiju snimaće se u Budvi, Kotoru, Baru, Ulcinju, Cetinju i Nacionalnom parku Skadarsko jezero.

Francuska najgledanija televizija „TF1” snima reportaže o Crnoj Gori | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

Nacionalna turistička organizacija (NTO) Crne Gore domaćin je ekipi novinara najgledanije francuske televizije „TF1”, koja od 17. do 26. maja boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

– Predstavnici televizije „TF1” u našoj zemlji snimaju tri reportaže kroz koje će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog i centralnog regiona. Kadrovi za emisiju snimaće se u Kotoru, Budvi, Baru, Ulcinju, Cetinju i Nacionalnom parku Skadarsko jezero. Reportaže će biti prikazane tokom ljeta u udarnom terminu dnevnika televizije „TF1”, koji bilježi rekordnu gledanost sa oko šest miliona gledalaca po emisiji – naveli su iz Pi-ar službe Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.

„TF1” je francuski besplatni televizijski kanal, sa nacionalnom pokrivenošću, u vlasništvu „TF1” grupe koja postoji već 50 godina i predstavlja jednu od vodećih medijskih kompanija u Francuskoj kada je riječ o produkciji, izdavaštvu i distribuciji sadržaja. Prosječni tržišni udio „TF1” kanala, od 24 odsto, čini ga najpopularnijom domaćom televizijom u Francuskoj.

NTO Crne Gore ovu studijsku posjetu realizuje uz podršku JP Nacionalni parkovi Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Kotora, Bara, Budve, Ulcinja i Cetinja.

(Vijesti)