20-10-2024

NSD sklopila koaliciju sa Novom Budvom

Budvanski odbor Nove srpske demokratije (NSD) sklopio je koaliciju sa grupom građana “Nova Budva” pred lokalne izbore u tom gradu zakazane za 17. novembar, saopšteno je iz NSD.


Foto: NSD

Saopštenje prenosimo integralno:

OO Nova srpska demokratija - Budva je danas sklopila koaliciju sa “Novom Budvom”, grupom građana dobro poznatoj javnosti po programu Budve koju svi volimo, dakle autentične Budve i promocije njenog kulturnog, istorijskog, geografskog i svakog drugog identiteta.

Potpisnici očekuju da se ta saradnja u bliskoj budućnosti dodatno produbi jer su strane potpuno saglasne da Budva mora naprijed, uz pozitivnu kampanju, dostojanstven i pošten način učestvovanja u kampanji i svakom javnom nastupu.

Sa potpisivanja koalicije poslata je poruka da će Budva već od 18. novembra, ujedinjeno sa partnerima iz Vlade Crne Gore, krenuti da realizuje velike infrastrukturne, kulturne i društveno korisne projekte.

Poslata je i poruka da mudri ljudi koji vole Budvu, kao i danas, uvijek nađu najbolji dogovor za svoj grad kao i da sve veći broj stanovnika Budve znači i da oni očekuju pomirenje, dogovor, ujedinjavanje najpametnijih a sve na korist što bržeg napretka kao i rješavanja nagomilanih problema.

Nova srpska demokratija i Nova Budva, od danas zajedno sa ostalim učesnicima velike koalicije, garantuju sigurnu pobjedu i da građani mogu biti sigurni da njihov glas ide za budućnost Budve a ne za vraćanje u prošlost i otvaranje mogućnosti da se vrate snage koje su Budvu stavile pod vođstvo DPS - SDP ili nekih drugih, novoformiranih, organizovanih grupa.