27-10-2024

Saopštenje dr Božidara Vujičića

Saopštenje izborne liste Dr Vujičić Božidar-Glas za promjene prenosimo integralno.

Saopštenje dr Božidara Vujičića | Radio Televizija Budva


Najveci problem gradjana Budve, iz kojeg proizlaze svi ostali problemi je cinjenica da odbornike tj. vlast ne biraju gradjani nego partije i kriminalci, koji podrzavaju odredjene partije.Gradjani Budve ne mogu da ostvare ustavno pravo da biraju odbornike, vec biraju izborne liste i tako daju podrsku svim kandidatima na listi.

Ko ce od kandidata na listi dobiti mandat odlucuju partije i kriminalci. U krajnjem odbornici odlucuju o interesima partija i kriminalaca, ne o interesima gradjana.
Zvuci naivno i smijesno zalaganje predstavnika izbornih listi, kako bi dobili poverenje gradjana, da se vrtici nece naplacivati, da ce se uvesti komunalni red, napraviti bolnica i drugo, kada o tome ne odlucuju narodni odbornici nego partijski i odbornici koje izaberu kriminalci.

Dokaz da se u Budvi pitaju partijski funkcioneri i kriminalci, preko svijih odbornika, je ponovno ponavljanje izbora. Narod daje podrsku listama koje su protiv koalicije sa DPS-om, koji ne zeli da se javno ogradi od postupaka OKG DPS-a, ali partijski funkcioneri i kriminalci ne mogu da se dogovore oko podjele vlasti, plijena.

Samo otvorene izborne liste vracaju vlast gradjanima od partijskih funkcionera i kriminalaca, koji su im preoteli vlast.
Vujicic Bizidar.