10-07-2024

Ulice Mediteranska i 22. novembra od 15. jula otvorene za saobraćaj

U prethodnom periodu Sekretarijat za investicije imao je pune ruke posla, radilo se na sanaciji postojećih saobraćajnica, te je u poptunosti završena saobraćajnica S4343 u naselju Bečići, a završena je i sanacija saobraćajnice prema Omladinskom hotelu Užičko.

Ulice Mediteranska i 22. novembra od 15. jula otvorene za saobraćaj | Radio Televizija Budva

Foto: printscreen/yt

"U Reževićima u gornejm Katunu završili smo sanaciju nekih 400 metara dijela saobraćajnice u selu Gornji Katun, završili smo sanaciju dijela saobraćajnice u Ulici Blaža Jovanovića sa trotoarskim površinama, a novost je da je završena i sanacija i modernizacija saobraćajnice prema Gornjim Poborima, a sanacije ostalih saobrćajnica i parking prostora nastavlja se nakon turističke sezone", kazao je gostujuži u jutarnjem programu TV Budva sekretar Sekretarijata za investicije Joko Popović.

Radovi u centru grada i dalje su u toku, a Popović kaže da je ovaj projekat jako bitan za naš grad, te da je ugovoreni rok 15. jul, kada će radovi i biti završeni, te saobraćaj pušten u promet.

"Radovi na postavljanju završne podloge su u završnoj fazi, tako da očekujemo da kompletna saobraćajnica bude puštena u rad", kazao je Popovć.

Akcenat tokom izvođenja radova stavljen je na odvodnju atmosferskih voda i na atmosferske kanale, a Popović ističe da je ovo prva faza projekta u Ulici 22. novembra i Mediteranske te da se očekuje i nastavak projekta izgradnje četiri trake i odvodnje atmosfereskih voda u more kod restorana "Kralj".

Opšrinije u videu: