28-10-2024

Budvani na izložbi oldtajmera u Herceg Novom

Skup oldtajmera je održan juče u susret 28. oktobru, Danu oslobođenja i Dana opštine Herceg Novi.


Foto: Opština Herecg Novi

Posjetioci svih generacija sa zanimanjem su razgledali više od 40 sjajno očuvanih i sređenih oldtajmera koji su u Novi stigli iz crnogorskih i gradova okruženja.

„Na drugom skupu oldtajmera učestvovalo je 37 automobila, šest motocikala i jedno biciklo, starosti od 1954. do 1984. godine. Oldtajmeri su stigli iz Crne Gore i okruženja, tačnije svoje ljubimce su dovezli vlasnici koji su predstavnici klubova iz Ulcinja, Bara, Budve, Tivta, Kotora, Podgorice, Dubrovnika, Konavala, Prizerena, kao i iz Herceg Novog“, kazao je predsjednik Oldtajmer kluba Herceg Novi, Ljubo Odalović.

Skup je organizovan kao pozivni jer je interesovanje bilo veliko, a prostor ograničen, navodi Odalović, te dodaje da su svim učesnicima uručili prigodne zahvalnice. Kako poručuje, želja organizatora je da ovaj događaj postane tradicija, a dobre reakcije i interesovanje posjetilaca idu u prilog toj ideji.

Koorganizatori druge izložbe starih automobila u okviru programa u čast praznika grada su Oldtajmer klub Herceg Novi i klub Ljubitelji VW bube, uz podršku Opštine Herceg Novi.

Izvor: Bokanews