26-10-2018

Hoteli Palas i Mogren rade tokom cijele godine

Turističko naselje Slovenska plaža zatvoreno je juče, i nakon ranijeg zatvaranja budvanskih hotela Aleksandar i petrovačkog Kastel Lastva, otvoreni će biti samo hoteli Palas u Petrovcu i Mogren u Budvi.

Hoteli Palas i Mogren rade tokom cijele godine | Radio Televizija Budva

Kako je istakla PR hotelske grupe Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović, još jedna uspješna turistička sezona je za njima i, uprkos sumnjama sa početka sezone, svi planovi su premašeni.

"Mi sada za prvih devet mjeseci možemo da kažemo da smo zabilježili porast od tri procenta kada je u pitanju povećanje obima turističkog prometa, možda je to nekome mali porcenat ali s obzirom da je porslogodišnja sezona bila rekordna mi smo zadovoljni", naglasila je Kaluđerović i dodala da su već krenuli u prodaju sezone 2019. te da ih očekuje veliki broj nastupa na sajmovima.

Najviše gostiju je bilo iz zemalja Evropske unije, Rusije i regiona.

Hoteli Palas u Petrovcu je ostao da radi tokom cijele godine, a pored njega tu je i Mogren u Budvi.

"Mogren je uvijek u centru pažnje s obzirom na njegovu tradiciju i istoriju. To je turistička atrakcija našeg grada. Kao što znate Gradska kafana je otvorena u novom redizajniranom idanju koja se gostima mnogo svidjela, vjerovatno će biti još novina", zaključila je Kaluđerović.