23-08-2018

Petrovački "Dječji dani" - veseli i razigrani

Na petrovačkom šetalištu je u toku manifestacija “Dječiji dani” koja će trajati do petka, 24. avgusta. U večernjim satima za najmlađe goste i mještane budvanske rivijere TOB je obezbijedio uživanje u pozorišnim predstavama, dječijim numerama, animacijama, besplatnom oslikavanju lica, ali i domaćim slatkim specijalitetima.

Petrovački

Četvrtak (23. avgust) u 19:30
Dramski studio Budva – pozorišni kolaž
Plato ispred Crvene komune

Petak (24. avgust) u 19:30
Koncert škole pjevanja “D-moll“, Podgorica
Plato ispred Crvene komune

U subotu, 25. avgusta, već u poslijepodnevnim satima na petrovačkom šetalištu počeće besplatno dijeljenje ribe, vina i piva, uz sportske igre i mediteranske zvuke u izvođenju klape “Castell Nuovo”.

U još jednu nezaboravnu “Petrovačku noć” ući ćemo od 21 sat uz Gradsku muziku Budve nakon koje će u 22 sata nastupiti regionalna zvijezda Marija Šerifović. Nakon koncerta petrovačko nebo će obojiti vatromet.

“Očekujemo lijepu zabavu za sve. Petrovac ima svoje čari i mnogobrojne goste koji su mu decenijama vjerni. Ova noć je prije svega namijenjena njima, ali su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji uživaju u kvalitetnoj muzici, ribi i vinu”, istakao je Mladen Franović, v.d. izvršnog direktora Turističke organizacije opštine Budva.